Nomige - How It Works

Intro

Nomige is het eerste Belgische merk die gelaatsverzorgingsproducten aanbiedt die volledig op maat van jouw DNA en levensstijl. Een revolutionaire technologie, die uiteraard veel vragen oproept. Uit welke stappen bestaat het proces? Hoelang duurt het bestelproces?  Naast een traditionele FAQ op de website wilde het team van Nomige ook een explainer video maken om een antwoord op die vragen te bieden. Via een pitch voor video agencies kwamen ze bij ons uit.

Services

Concept CreatieScenarioCreative ProductionCameraMontageMotion DesignKleurcorrectie

Omdat de video niet alleen informatie moet meegeven, maar vooral ook vertrouwen moet uitstralen, zijn we samen met het team van Nomige gaan nadenken over wat er inhoudelijk aan bod moest komen. Zo hebben we ervoor gekozen om het laboratorium in beeld te brengen, zodat gebruikers kunnen zien waar hun DNA onderzocht wordt. Ook Barbara en haar team komen meermaals aan bod in de video. We hebben het volledige proces dat de klanten doorlopen zo veel mogelijk uitgepuurd, zodat de belangrijkste touchpoints overbleven.

"Cnocspot is niet enkel op creatief vlak ijzersterk maar denkt ook strategisch mee na. Ze begrijpen je business en dat schept vertrouwen. Enorm blij met het resultaat."

Barbara Geusens, CEO & Founder Nomige Skincare

De video bevat bewust geen voice-over, omdat hij vooral bedoeld is voor online gebruik. Volgens onderzoek dat in Digiday gepubliceerd werd, wordt maar liefst 85% van de video’s op platformen zonder audio bekeken, waardoor we er hier voor kozen om met grafische informatie te werken. Dat deden we door live-action te combineren met motion design. De vloeiende tijdslijn die tussen de beelden loopt, biedt ook inhoudelijk een aanvulling op wat verteld wordt, en werd inhouse ontwikkeld.

Ook nood aan een video die jouw service of product goed uitlegt? Contacteer ons hier.

Client

Nomige

© 2009 — 2022 Cnocspot